Cum va circula metroul in noaptea de inviere! Programul Metrorex in zilele de Paste

Publicat: 25 apr. 2019, 09:40 Autor: D. C. Ciao.ro
Cum va circula metroul in noaptea de inviere! Programul Metrorex in zilele de Paste

Cei care vor vrea sa mearga la slujba de Inviere o pot face cu metroul, asa cum se intampla in fiecare an. In plus, pe timp de noapte vor circula, normal, si autobuzele.

Cum circulă metroul în zilele de Paște si in noaptea de Inviere. Foarte multi bucuresteni din toate cartierele si sectoarele orasului aleg sa vina cu metroul pana la statia Unirii pentru a asista la slujba de inviere de la Patriarhie.

Metrorex a publicat programul trenurilor pentru oaptea de Inviere si zilele de Paste. Toate metrourile pe toate liniile vor circula la un interval de 10 minute pana la ora 01:00 iar dupa aceasta ora pana la ora 05:00 cu o frecventa de 20 de minute.

Ceea ce trebuie mentionat este faptul ca Metrorex interzice calatorilor credinciosi sa intre in statiile de metrou si mai ales in trenuri cu lumanari aprinse sau candele din motive de siguranta.

Cum circulă metroul în zilele de Paște si in noaptea de Inviere

De asemenea, în perioada 26-30 aprilie şi 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) la un interval de circa 11 minute.

Publicat: 25 apr. 2019, 09:40 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×