Cum arăta Irina Rimes în copilărie! Artista a acceptat provocarea și a făcut publică o amintire

Publicat: 25 mart. 2020, 08:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cum arăta Irina Rimes în copilărie! Una dintre cele mai populare artiste din România a fost provocată să posteze pe rețelele de socializare o imagine cu ea din copilărie! Provocărea cu fotografiile de când eram mici acum este un trend printre internauți, iar Irina Rimes a acceptat să ia și ea parte.

Acum a crescut, e frumoasă, are o carieră muzicală îndrăgită de oameni și este o artistă care se mândrește cu hiturile ei. Dar tu știi cum arăta Irina Rimes în copilărie? Cea care a fost numită Ambasadorul Zilei lui Brâncuși a strâns cu siguranță numeroase reacții din partea admiratorilor săi.

”Am fost provocată de mai mulți să postez o poză cu mine de când eram mica. Iată!”, a fost mesajul pe care l-a scris în dreptul imaginii la Story pe Instagram. Chiar de mică, cântăreața avea o față angelică și inocentă!

Vecinii au ”reclamat-o” pe Irina Rimes că a dat muzica prea tare în apartament

Majoritatea persoanelor se află acum în auto-izolare și, evident, își petrec timpul stând în locuințele lor. Printre acestea se află și Irina Rimes, Raluka, Ana Baniciu, Andra, Delia și alte vedete din România! Și, evident, uneori statul în casă nu este cea mai ”minunată” opțiune, căci poate interveni plictiseala.

Pare-se că statul acasă îi priește Irinei Rimes, căci a avut parte și de o petrecere cu fetele, care sunt chiar vecinele sale din bloc – Raluka și Ana Baniciu. În urmă cu câteva zile, acestea au dat muzica puțin mai tare decât ar fi trebuit și au primit ”o reclamație” pe Facebook, potrivit Click.

”Rog petrecăreții să lase volumul mai jos. Unii au și copii care încearcă să doarmă, deși duduie pereții. Seară faină, mulțumesc”, este mesajul care apare pe social media. Irina Rimes a răspuns în comentarii ”Sigur. Ne scuzați. Ne plictisim în izolare, e sâmbătă seara”.

Publicat: 25 mart. 2020, 08:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×