Irina Rimes, ce-ai făcut? Vecinii au ”reclamat” gălăgia din apartamentul artistei

Publicat: 23 mart. 2020, 15:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Majoritatea persoanelor se află acum în auto-izolare și, evident, își petrec timpul stând în locuințele lor. Printre acestea se află și Irina Rimes, Raluka, Ana Baniciu, Andra, Delia și alte vedete din România!

Pare-se că statul acasă îi priește Irinei Rimes, căci a avut parte și de o petrecere cu fetele, care sunt chiar vecinele sale din bloc – Raluka și Ana Baniciu. În urmă cu câteva zile, acestea au dat muzica puțin mai tare decât ar fi trebuit și au primit ”o reclamație” pe Facebook, potrivit Click.

”Rog petrecăreții să lase volumul mai jos. Unii au și copii care încearcă să doarmă, deși duduie pereții. Seară faină, mulțumesc”, este mesajul care apare pe social media. Irina Rimes a răspuns în comentarii ”Sigur. Ne scuzați. Ne plictisim în izolare, e sâmbătă seara”.

Irina Rimes a fost numită ambasadorul Zilei Brâncuși

După ce a fost numită ambasadorul Zilei Brâncuși, de către Ministerul Culturii, Irina Rimes a devenit ținta ironiilor. Pintre vedetele care au considerat această decizie ca fiind una exagerată se află și prezentatorul Mihai Gâdea.

Cântăreața Irina Rimes a fost prezentată pe data de 14 februarie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Muzeul Național de Artă al României, drept ambasadorul Zilei Brâncuși, cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la nașterea celui mai important artist pe care România l-a dat lumii. Această decizie a scandalizat lumea mondenă, trezind un val de indignare în fața acestei hotărâri.

Cea mai recentă reacție a venit din partea lui Mihai Gâdea, care este de părere că Irina Rimes nu este capabilă să îndeplinească un asemenea rol, mai ales din cauza faptului că ambasadorul Zilei Naționale Constantin Brâncuși ar trebui să le vorbească tinerilor din noua generație despre cultură.

Publicat: 23 mart. 2020, 15:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă