Irina Rimes, pusă la zid de către Mihai Gâdea: ”Toată planeta trebuie să se uite în gura ei”

Publicat: 20 Feb. 2020, 17:40 Vedete
Irina Rimes, pusă la zid de către Mihai Gâdea: ”Toată planeta trebuie să se uite în gura ei”

După ce a fost numită ambasadorul Zilei Brâncuși, de către Ministerul Culturii, Irina Rimes a devenit ținta ironiilor. Pintre vedetele care au considerat această decizie ca fiind una exagerată se află și prezentatorul Mihai Gâdea.

Cântăreața Irina Rimes a fost prezentată pe data de 14 februarie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Muzeul Național de Artă al României, drept ambasadorul Zilei Brâncuși, cu ocazia împlinirii a 144 de ani de la nașterea celui mai important artist pe care România l-a dat lumii.

Această decizie a scandalizat lumea mondenă, trezind un val de indignare în fața acestei hotărâri.

Cea mai recentă reacție a venit din partea lui Mihai Gâdea, care este de părere că Irina Rimes nu este capabilă să îndeplinească un asemenea rol, mai ales din cauza faptului că ambasadorul Zilei Naționale Constantin Brâncuși ar trebui să le vorbească tinerilor din noua generație despre cultură.

Vrei să comunici cu tinerii, acesta a fost scopul ministrului Culturii, care a fost unul corect, însă cum ajungi la ei? Ajungi la ei prin intermediul unor personalități capabile! Irina Rimes poate foarte bine să îi invite la un astfel de eveniment”, a declarat vedeta postului Antena 3.

Mai mult, acesta cosideră că ”Toată planeta trebuie să se uite în gura persoanei respective atunci când vorbește sau prin lucrurile pe care le face în acest domeniu”.

Publicat: 20 Feb. 2020, 17:40 Vedete
Pe aceeași temă