TOP CIAO.RO | Buletinul la control! Care sunt numele reale ale celor mai cunoscuţi artiști din România

Publicat: 18 dec. 2023, 15:14 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

De când au apărut în lumea showbiz-ului românesc artiștii au împrumutat un obicei pe care multe staruri internaţionale îl folosesc, mai exact și-au ales un nume de scenă. Deși sunt recunoscuţi de o ţară întreagă, iar fanii îşi doresc măcar o fotografie cu ei, puțini sunt cei care știu cum îi cheamă, de fapt, pe idolii lor.

La un “recensământ” în showbizul muzical, CIAO.RO a alcătuit topul artiştilor care nu sunt strigaţi de admiratori pe numele lor real.

Spre exemplu Smiley. Artistul se numește Andrei Tiberiu Maria, însă doar apropiații îi spun Andrei. Și-a început cariera muzicală de la o vârstă fragedă și a devenit cunoscut în trupa Simplu. După destrămarea grupului, artistul şi-a construit o carieră solo, iar timpul i-a demonstrat că a luat cea mai bună decizie.

Smiley: M-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat”

Invitat recent la „Matinalii Digi FM”, Smiley a povestit cum a primit această poreclă. Mai mult, cântăreţul a recunoscut că ar vrea să renunţe la numele său de scenă, însă i-a liniştit rapid pe fanii lui şi le-a dezvăluit că acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

„Nu, nu-mi pare rău, cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, a declarat Smiley, potrivit digifm.ro.

Andra este o altă vedetă al cărui nume de scenă nu corespunde cu numele din buletin. Artista se numește Alexandra Irina Măruță, iar înainte de căsătorie a purtat numele de familie Mihai.

Cum și-a ales Ruby numele de scenă?

Ruby, pe numele său real, Ana Claudia Grigore se bucură de unul dintre cele mai originale nume de scenă.

 „Trebuia să mă cheme Costina Anica Grigore, nu suna de niciun fel. Cum am devenit Ruby? Era melodia aia celebră a lui Kaiser Chiefs – ”Ruby”. Îmi plăcea tare mult piesa, mi-am însușit numele. Am fost la concert și am avut o energie deosebită. Chloe și Dita au mai fost celelalte versiuni de nume de scenă, dar mi-e și rușine să-mi mai aduc aminte de asta! Nu mi s-ar fi potrivit”, a declarat bruneta în podcastul lui Damian Drăghici.

Inna se bucură de faimă nu doar în România. Bruneta este cunoscută la nivel internațional și are milioane de fani. Povestea numelui său de scenă este una emoționantă, așa a fost alintată încă din copilărie de bunicul său, iar ulterior a decis ca toți cei care o apreciază să o strige astfel.

Numele real al cântăreței este Elena Alexandra Apostoleanu.

Alte celebrități din România pe care puțini fani știu cum le cheamă

Connect-r – Ștefan Relu Mihalache

Nicole Cherry – Nicoleta Drăgan

Anna Lesko – Anna Stepvania Lyzhcko

Irina Rimes – Irina Râmeș

Jorge – George Papagheorghe

Corina – Corina Ciorbă

Mario Fresh – Mario Gălățanu

Feli – Felicia Donose

Carlas Dream – Andrei Țăruș

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 dec. 2023, 15:14 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×