Cum a aflat Emily Burghelea că a rămas gravidă! ”A fost extrem de emoționant. Mi s-au tăiat efectiv picioarele”

Publicat: 06 ian. 2021, 14:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare pentru Emily Burghelea, fosta asistentă tv de la ”Acces Direct” și fosta concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Recent, ea a anunțat că este însărcinată în șapte luni, iar în curând va deveni mămică pentru prima oară. Însă cum a aflat că a rămas gravidă?

Vestea cea mare a spus-o în direct într-o emisiune de la Kanal D. Fosta cocnurentă de la BAS și partenerul ei de viață s-au căsătorit recent. Timp de șapte luni, Emily Bughelea a ascuns sarcina, unul dintre motive fiind superstițiile și pentru faptul că ea și Andrei se încred în energiile pozitive și negative care ar putea fi transmise în jurul lor.

„Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată. ”Am aflat la patru săptămâni. Făceam un live pe Youtube cu două prietene, în timp ce găteam mi s-a făcut rău. Ele m-au întrebat în glumă dacă sunt însărcinată, fără să știe că noi chiar lucrăm la asta. Am mustăcit, am închis live-ul, m-am dus să-mi fac testul și am aflat vestea cea mare. A fost extrem de emoționant. Mi s-au tăiat efectiv picioarele”,a mai spus Emily Burghelea pe Instagram.

Emily Burghelea s-a îngrășat 7 kilograme

Pe rețelele de socializare, Emily a postat o imagine în care le arată internauților cât de mare e burtica de gravidă. Nu s-a confruntat cu nicio problemă, nu prea a avut grețuri și s-a îngrășat doar 7 kilograme.

„Am luat doar 7 kg până acum, sunt în prima zi din cel de-al 3-lea trimestru, nu am pofte absolut deloc, dimpotrivă, nu am poftă de mâncare mai deloc, sunt foarte pretențioasă la mâncare, nu am avut grețuri, stări de rău, la 6 luni eram pe pârtie. Ne-am dorit să facem un bebe, am fost la analize și la două săptămâni după ce am început proiectul, am rămas gravidă, cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a spus Emily pentru Cancan.

Sursă foto: Instagram Emily Burghelea

Publicat: 06 ian. 2021, 14:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă