Emily Burghelea este gravidă! De ce a ținut sarcina ascunsă timp de 7 luni

Publicat: 05 ian. 2021, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în showbiz, după ce Emily Burghelea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” și fosta asistentă de la ”Acces Direct” a anunțat că este însărcinată pentru prima oară! Emily și partenerul ei, Andrei, sunt în culmea fericirii!

Emily Burghelea a ales să țină ascunsă sarcina timp de șapte luni, unul dintre motive fiind superstițiile și pentru faptul că ea și Andrei se încred în energiile pozitive și negative care ar putea fi transmise în jurul lor. Anul trecut, fosta asistentă de la ”Acces Direct” s-a logodit, a avut parte de o ceremonie frumoasă, s-a mutat în casă nouă alături de partenerul ei de viață și surpriza anului a fost când a aflat că este gravidă pentru prima oară. Pe rețelele de socializare, Emily a postat o imagine în care le arată internauților cât de mare e burtica de gravidă. Nu s-a confruntat cu nicio problemă, nu prea a avut grețuri și s-a îngrășat doar 7 kilograme.

„Am luat doar 7 kg până acum, sunt în prima zi din cel de-al 3-lea trimestru, nu am pofte absolut deloc, dimpotrivă, nu am poftă de mâncare mai deloc, sunt foarte pretențioasă la mâncare, nu am avut grețuri, stări de rău, la 6 luni eram pe pârtie. Ne-am dorit să facem un bebe, am fost la analize și la două săptămâni după ce am început proiectul, am rămas gravidă, cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a spus Emily pentru Cancan.

De asemenea, fosta asistentă TV susține că partenerul ei este emoționat că va deveni tătic: „Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea a fost cerută de soție, în direct!

Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, acolo unde nici nu a avut idee ce va urma, în direct. În timp ce se afla legată la ochi, răspunzând la întrebările celor doi prezentatori TV, fiind un joc, la final, s-a ”instalat” covorul roșu, s-au adus baloanele roșii și… iubitul ei s-a pregătit să îi pună întrebarea cea mare!

Emily Burghelea, când a auzit întrebarea din partea iubitului ei, Andrei, ”vrei să fii soția mea?”, fosta asistentă TV a rămas pur și simplu șocată inițial, apoi i-a revenit zâmbetul pe buze și, pe nerăsuflate, a țipat ”Da!”, în direct, la TV. Blondina s-a așezat în fața iubitului ei, în genunchi, și l-a îmbrățișat imediat.

Sursă foto: arhivă Ciao, instagram Emily Burghelea

Publicat: 05 ian. 2021, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă