Reacția lui Emily Burghelea, după ce emisiunea ”Acces Direct” are o nouă asistentă

Publicat: 03 iul. 2020, 15:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Emily Burghelea a renunțat la poziția de asistentă în emisiunea ”Acces Direct” de pe Antena 1 la jumătate lunii iunie a acestui an.

Imediat după ce a plecat și a asistat la o ședință cu șefii ei, Emily Burghelea a postat pe internet un vlog în care a explicat motivele pentru care a renunțat la jobul pe care îl avea. Dar acum, tânăra este foarte liniștită și chiar a și plecat într-o vacanță peste hotare.

Între timp, însă, emisiunea se bucură acum de o altă prezență, și anume de cea a artistei de muzică populară Cosmina Adam.

Noua asistentă de la ”Acces Direct” a și scris un mesaj pe rețelele de socializare: “Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! ?”, potrivit Huff.

Emily Burghelea, fericită cu viața pe care o are acum: „De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod”

„De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare și liniștită. Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine. Am toate dovezile care demonstrează asta însă nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Cine a avut ochi să vadă, a văzut! Cine nu, este o victimă a manipulării, din păcate. Not my business. Vreau să mai precizez ceva foarte important! Fără susținerea voastră nu aș fi reușit să depășesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru mine fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit. Vă mulțumesc și o să vă mulțumesc mereu! Am filmat un vlog special pentru voi astăzi. Sper să reușesc să îl postez în seara aceasta, daca nu, mâine cu siguranță o să fie pe youtube. Acesta este felul meu de a vă arăta recunoștința. Sper să vă placa! Much love, Emily!”, a spus fosta asistentă TV .

Publicat: 03 iul. 2020, 15:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă