Ce s-a întâmplat cu agresoarea Mirelei Vaida? Prezentatoarea TV a transmis un mesaj dur: ”Această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri”

Publicat: 25 Mar. 2021, 12:40 Vedete

Au apărut detalii noi despre agresoarea Mirelei Vaida! Prezentatoarea TV, care a trecut prin șocul vieții sale a anuțat în direct la Acces Direct, faptul că femeia care a atacat-o în direct, a fost externată de la Spitalul Obregia din Capitală, iar acum este în libertate. 

Mirela Vaida a explicat recent, faptul că se teme mai mult ca niciodată pentru viața ei, mai ales că agresoarea a amenințat că se va întoarce. În emisiunea de ieri, vedeta a făcut dezvăluiri incredibile despre individa care a încercat să o omoare.

Pentru că nu ar reprezenta un pericol, se pare că medicii ar fi externat-o din spital.

Prezentatoarea TV a transmis un mesaj dur

Mirela Vaida a făcut din nou mărturisiri cutremurătoare. Aceasta se teme pentru viața ei, dar și a familiei sale. Deși aceasta a depus o plângere penală, prezentatoarei îi este frică de faptul că agresoarea se va întoarce pentru a termina ceea ce a început.

„Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”.

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.

Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a povestit prezentatoarea tv, șocată de incident.

Mirela Vaida, mesaj dur pentru procuror

În momentul în care a aflat faptul că parchetul nu a încadrat fapta femeii la tentativă de omor, prezentatoarea TV a transmis un mesaj, cu ochii în lacrimi.

“Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vigele mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?

Vă rog, luați în serios această situație. Dacă este doar amenințare, această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri. Poate face victime. Când o prind o omor, deci ea se întoarce. A venit cu un bolovan de 4 kg. După ce e liberă pe străzi, se poate întoarce aici?

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Știu, și mie îmi e milă, dar este un pericol social. Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este același, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă”, a afirmat Mirela Vaida, în direct.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 25 Mar. 2021, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă