Mirela Vaida, înlocuită la ”Acces Direct” după atac? Prezentatoarea TV a făcut primele declarații

Publicat: 29 Mar. 2021, 12:11 Vedete

Mirela Vaida a anunțat în cadrul emisiunii ”Acces Direct” faptul că luni nu va fi ea cea care va prezenta. Totodată, vedeta a explicat și motivul pentru care este absentă.

Mirela Vaida are un motiv întemeiat pentru care nu va fi prezentă în emisiunea de astăzi de la ”Acces Direct”. Mai exact, aceasta va filma pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”. Mai mult, artista va fi înlocuită de Emilia Ghinescu, relatează okmagazine.ro.

„Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala emisiunii”Te cunosc de undeva”. Va veni cea care mi-a ţinut locul şi data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marţi în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă aşteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a căzut pe scena ”Te cunosc de undeva”

Prezentatoarea de televiziune a interpretat-o pe Doina Badea – cu melodia ”Ploaia și noi”, iar pentru ca transformarea să fie cât mai aproape de realitate, aceasta s-a îmbrăcat într-o rochie lungă, și-a pus o perucă brunetă și a dat totul pe scenă.

Din nefericire, într-un moment de neatenție, din cauza rochiei foarte lungi, Mirela Vaida s-a împiedicat și a căzut, chiar înainte de a-și începe prestația.

Celebra artistă a făcut haz de necaz și a trecut foarte repede peste moment, ba chiar a primit foarte multe încurajări din partea colegilor săi: Te-ai ridicat cu o eleganță demnă de Doina Badea”, i-a spus Cristi Iacob, unul dintre cei patru jurați de la emisiune.

”Îți mulțumesc, Mirela, pentru acest moment minunat, pentru faptul că te-ai concentrat. Doina Badea este o meseriașă din toate punctele de vedere și tu în această seară ai făcut ascultare așa cum trebuie să facă orice elev. Ai ascultat și ai încercat să fii unu la unu, ai ascultat sfaturile mele și îți mulțumesc”, a comentat Ozana Barabancea, potrivit a1.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Mar. 2021, 12:11 Vedete
Pe aceeași temă