Agresoarea Mirelei Vaida, atacă din nou! Prezentatoarea TV a fost din nou în pericol

Publicat: 20 May. 2021, 14:40 Vedete

Mirela Vaida a fost din noi în pericol după ce agresoarea care a atacat-o în urmă cu câteva săptămâni, în platoul emisiunii Acces Direct, s-a reîntors la sediu. Şi de această dată, femeia a atacat cu pietre şi bolovani.

Scenele de groază prin care Mirela Vaida a trecut în urmă cu ceva timp, se repetă! Agresoarea vedetei s-a întors la locul faptei, hotărâtă de această dată să termine ce a început.

Antoanela Grigoraș a venit înarmată cu mai multe pietre și a încercat să spargă geamurile ușii sediului Antenei 1. Din fericire, martorii la scenete terifiante au alertat din timp autorităţile.

În momentul în care a auzit cele întâmplate, Mirela Vaida nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plâns. De asemenea, prezentatoarea a transmis un mesaj dur autorităţilor care se ocupă de acest caz.

“Am din nou să vă dau o veste, pentru mine șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani trântiți în geam. Aceasta e mașina mea și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați! Această femeie a făcut fix ca prima oară, s-a dezbrăcat după rulotă și a venit la fel cu pietroaie, doar că de data asta a fost ușa încuiată. Fac apel către autorități. Vrea să-mi ia gâtul, să vedem care pe care, mi se pare că ea e mai înțeleasă decât mine, care sunt victimă. Sub amenințare și terorare tot timpul n-ai cum să trăiești”, a spus Mirela Vaida la “Acces Direct”.

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, la tv

Deşi Mirela Vaida a explicat de nenumărate ori faptul că a depus mai multe plângeri penale împotriva Antoanelei Grigoraș pentru amenințare și tentativă de omor, procurorii au decis să o lase în libertate.

“Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie, pe numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tentativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu au reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din Spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru la doar 3,5 metri de locul în care mă aflu. Mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună.

Facem apeluri disperate către Poliție, care a venit să o ia și, probabil că mâine, Antoanela va fi din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze naibii cineva. Îmi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac? Dacă fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!”, a mai spus Mirela Vaida, panicată.

 

 

Sursă foto: Capturi Acces Direct

Publicat: 20 May. 2021, 14:40 Vedete
Pe aceeași temă