Soțul Mirelei Vaida, decizie radicală. Ce a făcut bărbatul după ce soția sa a fost atacată în direct

Publicat: 24 Mar. 2021, 14:19 Vedete

Mirela Vaida a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată de o femeie necunoscută chiar în direct la TV. După acest moment nefericit, soțul vedetei a luat o decizie radicală în ceea ce privește siguranța acesteia.

Săptămâna trecută, o țară întreagă a fost în stare de șoc după ce Mirela Vaida a fost agresată în timp ce prezenta principalele subiecte de la emisiunea Acces Direct. O femeie complet dezbrăcată a aruncat un bolovan spre vedetă încercând să o lovească.

Vedeta a avut mult noroc pentru că s-a ferit la timp, iar colegii ei au intervenit la timp să o oprească pe individă.

Soțul Mirelei Vaida, decizie radicală

În urma incidentului, Mirela Vaida a depus o plângere penală din cauza faptului că se teme pentru siguranța sa și își dorește ca cei implicați în acest atac să fie pedepsiți.

În același timp, pentru a se asigura că ajunge mereu în siguranță la locul de muncă, Alexandru Vaida, soțul vedetei, o conduce în fiecare zi la muncă, unde este așteptată și preluată de bodyguarzi.

Ei se asigură că nicio persoană necunoscută nu mai intră în platou, după care o însoțesc pe celebra prezentatoare în clădire, potrivit Click.

Ce vedetă era, de fapt, vizată de atacul cu bolovanul

Mirela Vaida  a spus în cadrul emisiunii Acces Direct de azi că atacatoarea ar fi căutat-o, de fapt, pe fosta prezentatoare a emisiunii, Simona Gherghe.

“Sper că cei care m-a sunat și care mi-au scris și nu le-am răspuns, să înțeleagă situația în care m-am aflat! Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc, mă neliniștește! Problema e că femeia aceasta, dacă e bolnavă psihic, este clar că nu va răspunde penal. Dacă această femeie a fost externată de la Obregia săptămâna trecută cu diagnosticul retard mintal, de ce este în libertate?”, a spus prezentatoarea emisiunii, printre lacrimi.

”Iată că un eveniment pe care nu l-am putut anticipa ne face ca azi să gândim totul altfel. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă că sunt aici, lângă dvs, și că am ajuns vineri acasă, lângă copiii mei. Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întamplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie, bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit. Am și eu familie și este păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau anumite subiecte care nu vă plac. Noi suntem doar cei care vă prezintă subiecte aduse de alții în redacție. Nu suntem Dumnezei, suntem oameni ca voi, dar ne înjurați și ne doriți moartea copiilor noștri. E dorința dvs, faceti ce vreți în mediul online, dar când sunt atacată și viața copiilor mei e în pericol, nu pot să tac, trebuie să mă apăr. Am 3 copii de crescut”, a mai declarat Mirela Vaida.

Publicat: 24 Mar. 2021, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă