Ce dezvăluiri a făcut Mirela Vaida despre momentul în care a fost atacată în direct de către o femeie: ”Așa s-a nimerit”

Publicat: 06 apr. 2021, 14:22 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mirela Vaida a fost atacată în luna martie în platoul ”Acces Direct”, emisiunea pe care o și prezintă la Antena 1. În cadrul podcastului cu Pepe, Mirela Vaida a făcut o dezvăluire despre acel moment.

Mirela Vaida a vorbit în podcastul lui Pepe despre participarea lor în emisiunea ”Te cunosc de undeva” și, din vorbă în vorbă, au ajuns și la subiectul care s-a menținut câteva zile la rând pe primele pagini.

„Urmează gala latino acum (n.r. la Te Cunosc de Undeva). Mi-a zis mama că abia așteaptă să mă vadă. I-am zis, pe mine ca pe mine, dar dacă vrei să mă vezi pe mine pe bune, trebuie să te uiți s-o vezi pe Mirela Vaida, că ea e Pepe, și o să cânte ‘Cine, cine’ (n.r.- referire la reacţia Mirelei Vaida în momentul atacului de la Acces Direct)”, a spus Pepe, arată Cancan.

„Exact, Pepe sunt aici, ca să vezi. Auzi, dar s-a nimerit, că a fost înainte de accidentul ăla…așa s-a nimerit, dă-l încolo, gata!”, a spus și Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost atacată în platoul ”Acces Direct” în luna martie

Celebra prezentatoare TV este în stare de șoc din cauza unei femei care a atacat-o în timp ce prezenta principalele subiecte ale emisiunii. În momentul în care Mirela și-a dat seama ce se întâmplă a început să țipe și a încercat să fugă din calea atacatoarei. Colegii săi au intervenit la timp, iar astfel a putut fi evitată o tragedie. După ce vedeta și-a mai revenit, a reintrat în emisiune și a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 06 apr. 2021, 14:22 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă