Scene halucinante în platoul Acces Direct! Mirela Vaida, atacată de o femeie în timpul emisiunii

Publicat: 19 Mar. 2021, 18:19 Vedete

Mirela Vaida a trecut prin clipe de groază după ce a fost atacată de o femeie chiar în direct. Individa a intrat în platoul emisiunii, complet dezbrăcată cu o piatră uriașă și extrem de grea pe care a aruncat-o către vedetă.

Celebra prezentatoare TV este în stare de șoc din cauza unei femei care a atacat-o în timp ce prezenta principalele subiecte ale emisiunii.

În momentul în care Mirela și-a dat seama ce se întâmplă a început să țipe și a încercat să fugă din calea atacatoarei. Colegii săi au intervenit la timp, iar astfel a putut fi evitată o tragedie.

După ce vedeta și-a mai revenit, a reintrat în emisiune și a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.

 

 

Sursă foto: Capturi video Acces Direct

Publicat: 19 Mar. 2021, 18:19 Vedete
Pe aceeași temă