Mirela Vaida, la final de contract cu Antena 1! Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct: „Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației”

Publicat: 24 nov. 2023, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a dezvăluit ce se va întâmpla cu proiectul de la Antena 1, după ce s-a aflat că îi va expira contractul cu postul TV la finalul acestui an. Vedeta a încercat să îi liniştească pe fani, astfel le-a explicat faptul că a avut deja primele discuţii cu şefii.

Anul trecut, emisiunea Acces Direct a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars. Încă de atunci unele voci spuneau că se va renunţa la format, iar acela ar fi fost primul pas. Cu toate acestea, producţia a avut un succes neaşteptat, iar şefii nu iau în calcul această variantă.

Ce spune Mirela Vaida despre contractul cu Antena 1

Zilele trecute, CANCAN.RO anunţa că pe 31 decembrie 2023 contractul Mirelei Vaida va expira, lucru confirmat chiar de vedetă. De aici au pornit mai multe speculaţii, iar fanii s-au întrebat ce se va întâmpla cu formatul.

Mirela Vaida a lămurit imediat situaţia şi a explicat faptul că a avut deja discuții cu noua şefă a staţiei, însă nu ştie cu certitudine ce se va întâmpla în viitor. Prezentatoarea TV şi-a exprimat dorinţa de a continua acest proiect, însă acum aşteaptă să semneze un nou contract.

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. – Elena Savu Răchițeanu), un fel de «ladies agreement», prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că «Acces Direct» e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste. Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că «Acces Direct» este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business”, a declarat Mirela Vaida, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Câţi bani face Mirela Vaida din evenimente

În timpul săptămânii, Mirela Vaida prezintă emisiunea Acces Direct de la Antena Stars, iar în zilele libere se ocupă de cea mai mare pasiune a ei: muzica! Invitată la nunți, botezuri și alte evenimente, vedeta reușește să bucure oamenii prezenți cu un repertoriu special. Nu s-au știut detalii despre tariful pe care îl cere, dar iată că acum a ieșit totul la iveală.

Potrivit apropiaților ei, Mirela Vaida încasează între 1500 și 1800 de euro pentru 45 sau 60 de minute de cântat. Prețul se modifică în funcție distanță sau de avengura evenimentului. Sumă percepută este una modică comparativ cu tarifele altor colege de breaslă.

„Boureanu Vaida este foarte îndrăgită la astfel de evenimente, de aceea, este și solicitată. Ea stă pe scenă în jur de 45 de minute sau o oră și este remunerată binișor, cu sume cuprinse între 1500-1800 de euro. Însă, merită, face atmosferă și cantă foarte bine”, spuneau apropiații Mirelei Vaida.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 24 nov. 2023, 11:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă