Cu cine a petrecut Oana Roman Crăciunul, după ce Marius Elisei a plecat de acasă: „Anul ăsta…”

Publicat: 28 dec. 2020, 09:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman trece prin momente dificile din cauza despărțirii de soțul său. Acest moment nefericit a avut loc chiar de Crăciun, dar asta nu a împiedicat-o pe vedetă să petreacă sărbătorile de iarnă alături de cele mai importante persoane din viața ei.

Fiica lui Petre Roman a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, iar acesta a părăsit casa în care locuiau împreună. Deși trece prin momente grele, Oana s-a bucurat de sărbătorile de iarnă alături de fiica și mama ei.

„Anul ăsta Isa nu a prea vrut să stea la poze! Important este însă că suntem împreună și suntem sănătoase.
Cu greu am reușit să facem două poze și nu acelea tipice lângă brad. Bucuria venirii Moșului a fost însă mare! Crăciun sănătos și fericit tuturor!”, este mesajul Oanei.

La scurt timp însă, Oana a scris un nou mesaj pe Instagram: „E singura poză pe care am reușit să o facem de Crăciun. După multe rugăminți. Anul ăsta nu a vrut să stea la poză, așa că asta e tot ce a ieșit. Important e că suntem împreună. Crăciun fericit tuturor!”.

Soțul Oanei Roman a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei?

“Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, însă este puternică și va depăși acest moment. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ea știe asta. Nu este prima dată când se ceartă cu Marius, iar acesta pleacă de acasă. Mai ales că acum, s-a întâmplat chiar în pragul sărbătorilor. Iar Oana s-a consumat și cu mama ei care nu s-a simțit deloc bine. O veste bună însă a primit: propunere de participare la o emisiune concurs celebră. Are nevoie de ceva nou în viața ei, de ceva care să-i ocupe timpul, mintea, așa că e hotărâtă să meargă”, susțin surse din anturajul vedetei.

Astfel, Oana Roman este în negocieri intense și e posibil că zilele viitoare chiar să semneze contractul, după cum a dezvăluit si ea pe instastory. Fiica lui Petre Român susținea că simte nevoia de un nou proiect intens în viața ei, mai ales acum când trece printr-o perioadă mai nefericită, de când s-a despărțit de soț. Marius ar fi plecat cu tot cu noua afacere, un site pe care Oana și el l-au lansat de curând și prin intermediul căruia vindeau haine.

Oana este extrem de încântată de nouă propunere, după cum a mărturisit, și pare hotărâtă să participe la emisiune, chiar dacă aceasta implică și plecarea ei din țară, și de lângă fetița ei, o perioadă.

 

Susă foto: Instagram

Publicat: 28 dec. 2020, 09:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×