EXCLUSIV| Oana Roman nu mai poartă verigheta! Pleacă din țară, după despărțirea de soț?

Publicat: 27 Dec. 2020, 13:56 Vedete

Oana Roman nu mai poartă verigheta, în plus, este hotărâtă să plece din țară la începutul anului viitor!

Oana Roman nu mai poartă verighetă, ceea ce înseamnă că este hotărâtă să pună punct definitiv căsniciei cu Marius de care s-a despărțit din nou recent.

De această dată, vedeta pare mai hotărâtă că oricând să-și înceapă o nouă viață departe de încă soțul ei, Marius Elisei, cu care are o fetiță, pe Iza, în vârstă de 6 ani.

Oana Roman, un nou proiect TV

Oana Roman a petrecut Crăciunul alături de fetița ei și de mama, Mioara Roman, fără soțul Marius Elisei, de care s-a despărțit recent. De când a pus punct relației, vedeta a început să-și facă mai mult timp pentru ea, iar pe fani îi ține la curent cu mai toate activitățile ei, dar și planurile pe care le are.

Oana Roman fără verighetă pe deget

Zilele trecute, Oana Roman s-a filmat goală, în cadă, în timp ce făcea o baie relaxantă cu spumă. Ea le-a dezvăluit internauților care o urmăresc că este pe cale să semneze un contract “gras” cu o televiziune. Nu, nu în calitate de moderator, ci de concurent. Aceștia ar putea să o vadă 3 zile pe săptămână, în noul show ce urmează să înceapă din ianuarie. O parte din fani cred că este vorba despre “Asia Express”, aceștia întrebând-o pe Oana dacă nu cumva așa se numește emisiunea la care va participa. Alții însă cred că este vorba despre o emisiune asemănătoare de la Pro Tv, iar alții cred că ea va semna cu Kanal D.

Soțul Oanei Roman a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei?

“Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, însă este puternică și va depăși acest moment. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ea știe asta. Nu este prima dată când se ceartă cu Marius, iar acesta pleacă de acasă. Mai ales că acum, s-a întâmplat chiar în pragul sărbătorilor. Iar Oana s-a consumat și cu mama ei care nu s-a simțit deloc bine. O veste bună însă a primit: propunere de participare la o emisiune concurs celebră. Are nevoie de ceva nou în viața ei, de ceva care să-i ocupe timpul, mintea, așa că e hotărâtă să meargă”, susțin surse din anturajul vedetei.

Astfel, Oana Roman este în negocieri intense și e posibil că zilele viitoare chiar să semneze contractul, după cum a dezvăluit si ea pe instastory. Fiica lui Petre Român susținea că simte nevoia de un nou proiect intens în viața ei, mai ales acum când trece printr-o perioadă mai nefericită, de când s-a despărțit de soț. Marius ar fi plecat cu tot cu noua afacere, un site pe care Oana și el l-au lansat de curând și prin intermediul căruia vindeau haine.

Oana este extrem de încântată de nouă propunere, după cum a mărturisit, și pare hotărâtă să participe la emisiune, chiar dacă aceasta implică și plecarea ei din țară, și de lângă fetița ei, o perioadă.

Foto: Instagram Oana Roman

 

Publicat: 27 Dec. 2020, 13:56 Vedete
Pe aceeași temă