Criminalul din Caracal a facut confesiunea mult asteptata: „M-am temut ca sunt urmarit”

Publicat: 25 Aug. 2019, 15:26 News 4

Gheorghe Dinca a dat detalii anchetatorilor spunandu-i ca i-a fost frica atunci cand Alexandra era in masina sa.

Criminalul din Caracal a facut confesiunea mult asteptata. Acesta a declarat ca i-a fost frica atunci cand Alexandra se afla in masina sa si incerca sa bage autoturismul in curtea casei, pentru ca in apropiere erau doua politiste.

Criminalul din Caracal a facut confesiunea mult asteptata

Iar la acel moment, Alexandra fusese deja batuta si efectiv zacea inconstienta pe bancheta din spate. Acesta a mai povestit, la doua zile dupa ce a fost prins, cum a rapit-o pe Alexandra si cum a bagat-o in curtea casei.

„În jurul orei 10.00, am văzut că fata se afla pe marginea străzii, în comuna Dobrosloveni, judeţul Olt. Eu mersesem spre Osica, dar m-am întors pentru a aduce o piesă cuiva din Osica, cu care vorbisem la telefon.

Eram cu autoturismul marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT-48-WYW. Fata a urcat pe bancheta din spate, pentru că pe scaunul dreapta faţă aveam nişte acte şi o pălărie.

Am coborât din maşină şi am urcat lângă ea, pe scaunul din stânga spate. Atunci am lovit-o cu palma peste faţă. S-a dat cu capul pe spate şi s-a lovit de geamul uşii şi de stâlp.

Fata şi-a pierdut cunoştinţa şi am scos cureaua de la pantaloni şi i-am legat mâinile la spate. M-am dat jos din maşină şi m-am urcat la volan şi am condus spre casă. Am mers prin zona digului spre casă”, spus Dinca, potrivit Adevarul.

Publicat: 25 Aug. 2019, 15:26 News 4
Pe aceeași temă