Scandal mare la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Un anumit detaliu a starnit reale controverse

Publicat: 25 Aug. 2019, 12:10 News 3

Intr-una din cele mai importante zile din viata lor au avut parte de cateva reactii negative.

Scandal mare la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Totul a pornit de la rochia aleasa de Gabriela Cristea, fiind una simpla, insa cu un decolteu care nu a avantajat-o deloc.

Gabriela are sani prea mari pentru o astfel de rochie, astfel ca una cu bretele sau maneci ar fi ajutat-o mult mai mult in sustinerea bustului generos.

Scandal mare la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit

Totul a inceput atunci cand Gabriela Cristea a postat mai multe poze in care isi prezenta rochia de mireasa tip printesa, fara bretele, care insa nu ii sustinea deloc bustul.

Astfel ca lumea s-a revoltat imediat, fiind complet dezamagiti de tinuta aleasa de vedeta. Multi au spus ca nu i s-a potrivit deloc rochia aleasa, si ca nu a fost o alegere inspirata pentru cununia religioasa.

Insa au fost si fanii care nu s-au lasat deranjati de rochia acesteia si chiar le-au urat „Casa de piatra”, printre mii de alte felicitari si ganduri bune.

Ieri a fost o zi mare pentru cei doi, fiindca au reusit sa spuna ‘DA’ in fata altarului. Zi cu emotii pentru cei doi indragostiti, fiindca au reusit sa faca pas si sa spuna ‘DA’ in fata altarului.

Amandoi au fost extrem de emotionati, fiindca asteptau de mult aceasta zi insa, pana acum, prioritare au fost fetitele. Iata ca a venit totusi si momentul lor, reusind sa-si uneasca sufletele pentru totdeauna.

Publicat: 25 Aug. 2019, 12:10 News 3
Pe aceeași temă