Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit! Vezi primele lor declaratii

Publicat: 25 Aug. 2019, 09:37 Vedete

Ieri a fost o zi mare pentru cei doi, fiindca au reusit sa spuna da in fata altarului.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit! Zi cu emotii pentru cei doi indragostiti, fiindca au reusit sa faca pas si sa spuna ‘DA’ in fata altarului.

Amandoi au fost extrem de emotionati, fiindca asteptau de mult aceasta zi insa, pana acum, prioritare au fost fetitele. Iata ca a venit totusi si momentul lor, reusind sa-si uneasca sufletele pentru totdeauna.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit!

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit

Gabriela Cristea a purtat o rochie alba, fara bretele, iar talia i-a fost marcata de o centura stralucitoare. In josul rochie s-a observat si o broderie fina, extrem de frumos lucrata.

„Mi-au pus fetele în mașină, m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele”, a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele. E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi.

N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandiose”, a spus si Tavi Clonda.

Publicat: 25 Aug. 2019, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă