Copil ingropat de viu de catre parintii sai! Avea doar 7 ani! De ce l-au pedepsit intr-un mod atat de horror, pana cand a murit :(

Publicat: 04 Feb. 2019, 16:08 Life

Copilul de 7 ani a murit dupa ce a fost ingropat de viu de catre parinti.

Cazul unui copil ingropat de viu de catre parintii sai a ajuns sa ii socheze pana si pe politisti. Ethan Hauschultz, era un baietel in varsta de doar 7 ani, care si-a gasit sfarsitul dintr-un motiv absolut aberant.

De vina pentru moartea sa nefireasca au fost chiar cei care trebuiau sa ii poarte de grija micutului. Timothy si Tina Hauschultz, din orasul Manitowoc, in Statele Unite ale Americii sunt acuzati de uciderea copilului pe care il aveau in custodie. El si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost ingropat de viu intr-un sicriu de zapada, de mici dimensiuni.

Intregul episod ingricosator a dus la o ancheta de proportii din parte autoritatilor. Acest copil ingropat de viu a murit, fiind supus la tot soiul de pedepse absurde din partea parintilor. Cu cateva zile inainte sa moara, el a fost pus sa care o buturuga de 19 kilograme. Timp de o saptamana a trebuit sa duca greutatea uriasa, de cate doua ori pe zi!

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Feb. 2019, 16:08 Life
Pe aceeași temă