Copil, decapitat in fata mamei sale. Ce greseala a facut de a fost pedepsit in asemenea hal. REVOLTATOR!

Publicat: 09 Feb. 2019, 15:43 Life

Decapitarea a fost savarsita in orasul Medina, din Arabia Saudita, in timp ce familia vizita un altar inchinat Profetului Muhammad.

Un copil de 6 ani a fost decapitat in fata mamei sale, informeaza mirror.co.uk. Calaii lui l-au ucis cu sange rece pentru ca, i-au spus ei mamei indurerate, ‘apartine unei ramuri gresite a Islamului’. Mama si fiul au fost acostati in timpul unei vizite la altarul inchinat Profetului Muhammad.

Cei doi au fost intrebati daca sunt musulmani siiti. Femeia a raspuns ca da, iar peste cateva minute o masina a oprit in dreptul lor. Copilul a fost smuls efectiv din bratele femeii care era ingrozita. Privirea ei simtea catastrofa care urma sa se intample doar pentru ca au o ALTA RELIGIE!

Baiatul in varsta de 6 ani a fost lovit in mod repetat cu o bucata de sticla sparta. A fost taiat pana cand s-a produs decapitarea. Mama lui a fost neputiincioasa in fata ororii. Plangea si urla de zor, dar nu a reusit sa isi salveze fiul.

Copil, decapitat in fata mamei sale in Arabia Saudita

Conform presei internationale, religia predominanta in Arabia Saudita este sunni. Gruparile pentru drepturile omului din tara sustin ca cei care practica alta religie in afara de sunni sunt omorati.

„Nu a intervenit nimeni si nu am primit niciun raspuns de la autoritati. Comunitatea Shia Saudita este in doliu si in solidaritate cu parintii copilului decapitat. Comunitatea a raportat incidentul ca un rezultat al violarii si lipsei de protectie a autoritatilor fata de populatia Shia. Shia Saudita se afla sub asediu militar. Multi practicanti sunt in inchisori sau urmeaza sa fie ucisi”, sustine Shia Rights Watch, o organizatie cu sediul in Washington DC.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Feb. 2019, 15:43 Life
Pe aceeași temă