Concurenti echipa Faimosilor din Exatlon, sezonul 3. Cine sunt cele 10 vedete care se bat pentru 100.000 de euro

Publicat: 08 ian. 2019, 16:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Sambata, 12 ianuarie 2019, incepe al treilea sezon al emisiunii Exatlon Romania, productie realizata de Kanal D Romania.

Concurenti echipa Faimosilor din Exatlon, sezonul 3, au fost deja facuti publici. Primele doua nume aflate au fost ale cantaretului Mario Fresh si atletei Andreea Arsine. Azi, 8 ianuarie, s-a aflat si ca AMI va concura la Exatlon Romania sezonul 3 cot la cot cu cei doi pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Concurenti echipa Faimosilor din Exatlon, sezonul 3

Celor trei numele li se mai alatura inca sapte concurenti:

Costin Gheorghe, 29 de ani, fotbalist. Face parte din echipa de Academica Clinceni. A evoluat si la cluburile: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Costin este fratele cantaretei Elena Gheorghe.

Andreea Mihaela Zaragiu, 32 de ani, multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo. Este instructor de fitness și aerobic.

Andrei Boțoaca, 24 de ani, campion național, european și mondial la motociclism. In 2014, 2015 si 2018 a primit titlul de Sportivul Anului la Enduro (curse off road). Isi doreste premiul cel mare, cu ardoare!

Diana Pivniceru, 27 de ani, o atleta valoroasă, vicecampionana națională la proba de 800 de m. A câștigat în fiecare an titlul de Campioană Națională Bikini Fitness, in ultimii 8 ani. Este instructor de fitness, pasionată de ski, patinaj și tenis.

Ciprian Mariș, 27 de ani, multiplu campion mondial la Kempo. E si campion RXF, la categoria 66 de kilograme.

Cătălina Șeicaru, 25 de ani, e instructor de fitness si aerobic și model. Sportiva a aparut in cateva reclame si spera ca ambitia sa o ajute sa castige.

Ion Surdu, 23 de ani, campion national si european la MMA. S-a mutat in Cluj cand avea 16 ani. pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal și fotbal. Ion este în prezent și student în primul an la ASE, Marketing, conform Kanal D.

Publicat: 08 ian. 2019, 16:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×