Clipe grele pentru Gigi Becali! Mama omului de afaceri a fost infectată cu noul coronavirus

Publicat: 19 Sep. 2020, 09:02 Vedete
Clipe grele pentru Gigi Becali! Mama omului de afaceri a fost infectată cu noul coronavirus

Gigi Becali trece prin clipe extrem de grele! Cunoscutul afacerist a aflat recent că mama sa a fost infectată cu noul coronavirus. Vestea l-a determinat să ia o decizie neașteptată pentru a-i știi pe cei dragi în siguranță.

Celebrul om de afaceri nu prea a mai apărut în spațiul public în ultima perioadă, iar mulți s-au întrebat care este motivukl. Recent s-a aflat că familia lui Gigi Becali are probleme destul de serioase din cauza noului coronavirus.

Este cunoscut faptul că afaceristul a criticat destul de tare măsurile pe care autoritățile le-au luat în combaterea virusului și iată că acum, mama sa a fost testată pozitiv.

După aflarea cumplitei vești, latifundiarul a dat fuga la un centru de testare pentru a vedea dacă nu cumva este și el infectat. Patronul clubului s-ar fi testat nu doar o dată, ci de cinci ori, iar din fericire pentru acesta, dar și pentru oamenii pe care i-a avut alături în ultima perioadă, rezultatul testului a fost negativ.

De ce Gigi Becali nu vrea să poarte masca de protecție

Latifundiarul din Pipera refuză să poarte masca de protecție și preferă să stea la distanță de ceilalți, ca să ”nu îi îmbolnăvească pe alții”, așa cum declară bărbatul. Într-o discuție pe care ar fi avut-o cu medicii, Gigi Becali susține că dacă poartă mască, îi ”scade oxigenul” și, implicit, imunitatea.

„Eu fac ce spun doctorii mei. Pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea. Nu pun mască, să nu scadă oxigenul, să nu scadă imunitatea. Covid: vitamina C, vitamina D, zinc. Da, asta înseamnă covid, vitamina C, vitamina D, zinc”, susține latifundiarul din Pipera, arată Spynews.

De asemenea, Gigi Becali a mai mărturisit că nu poartă masca de protecție pentru că o aseamănă cu o ”botniță”.

„Ca să nu îmbolnăvesc pe alţii, stau departe de ei, că sunt obligat civic. Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid”, a mai spus Gigi Becali.

Publicat: 19 Sep. 2020, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă