Gigi Becali, reacție fără precedent: „Noi avem în ADN Sfânta Liturghie. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”

Publicat: 27 Jul. 2020, 11:12 Vedete

Latifundiarul din Pipera…tună și fulgeră! Gigi Becalu a avut o reacție fără precedent cu referire la situația în care se află țara noastră. Potrivit Prosport, el s-ar fi declarat nemulțumit de obligarea oamenilor de a purta masca de protecție. Patronul FCSB susține că nu vor muri mulți români, pentru că au ”în ADN Sfânta Liturghie”.

„Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Iisus cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei nu au încredere în puterea lui Dumnezeu și Iisus… Oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Noi avem în ADN Sfânta Liturghie. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”

„Spun din fericire că noi suntem pe acea listă neagră. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa? Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pace. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

În România, cazurile de infectări cu noul coronavirus au explodat

Bilanț negru în doar 24 de ore: 1120 infectări noi la 15.098 teste și 22 de morți au fost raportate în ultimele 24 de ore, a transmis Grupul de Comunicare Strategică, duminică. 351 de persoane sunt internate la Terapie Intensivă.

Până ieri, pe teritoriul României au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. 1.120 de cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, din 15.000 de teste. 25.643 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.572 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Publicat: 27 Jul. 2020, 11:12 Vedete
Pe aceeași temă