Gigi Becali n-are frică decât de Dumnezeu! Milionarul a comis-o grav în timp ce-și conducea noua mașină de 200.000 de euro

Publicat: 02 Jul. 2020, 12:03 Vedete

Gigi Becali a mai făcut o aroganță. Milionarul a fost surprins recent în trafic la volanul noului său bolid. Însă asta nu e tot! Patronul de la FCSB a sfidat toate regulile și a vorbit la telefon, chiar dacă risca să fie văzut de Poliție și să rămână fără permis.

Atunci când și-a dorit ceva, Gigi Becali nu a ezitat să își satisfacă toate poftele. Acum, omul de afaceri este posesorul unui Bentley Bentayga, o adevărată ”bijuterie”. Mașina, una dintre cele mai scumpe pe care latifundiarul din Pipera le-a avut în garajul său, a ajuns recent în garajul său. 

Bentley Bentayga este primul Sports Utility Vehicle creat vreodată de Bentley: este cel mai rapid, mai puternic, mai luxos şi mai exclusivist SUV din lume, după spusele reprezentanţilor din Crewe.

Gigi Becali a scos din buzunar o avere pentru a putea conduce bolidul de lux, pentru că mașina este cotată ca fiind cel mai scump SUV din lume.

Gigi Becali a sfidat toate regulile în trafic

Mândru de noua sa achiziție, Gigi Becali a scos bijuteria la plimbare pe străzile din Capitală. Patronul de la FCSB a făcut însă o greșeală care l-ar fi ”scutit” de permis cel puțin o lună.

Pentru că este o persoană ocupată, milionarul nu a putut lăsa telefonul din mână. Apelurile au venit unele după celelalte, semn că acesta trebuia să rezolve câteva situații destul de urgente.

Totuși, nu este prima dată când milionarul încalcă regulile de circulație. Anul trecut, Gigi Becali și-a parcat mașina pe contrasens, în stația de autobuz, cu toate că în zonă erau locuri de parcare libere. Acesta a mers la o cafenea pentru a se întâlni cu cineva, iar mașina a rămas parcată neregulamentar timp de două ore.

Becali, cont oficial de Facebook

Milionarul a mărturisit la Antena 3 faptul că și-a făcut o pagină oficială de Facebook, pentru ca celelalte conturi false să fie închise, pentru că făceau infracțiuni în numele său. De exemplu, Gigi Becali a mărturisit la TV faptul că există și persoane care au făcut donații în numele său. Pagina de pe rețeaua de socializare a fost făcută tocmai cu scopul de a șterge anumite conturi false care postau în numele lui.

Neputând să rezolve problema ușor, a fost nevoit să apeleze la o firmă din străinătate pentru a reuși să șteargă conturile false cu identitatea lui, furată.

”Erau zeci de conturi false care postau în numele meu. Eu atunci i-am spus nepotului meu, fă ceva și anulează conturile astea. Trebuie să existe o posibilitate o cale legală. A încercat, a zis că nu se poate și trebuie să apelăm la o firmă din străinătate. Și acea firmă din străinătate a zis că trebuie să facem un cont adevărat, unul fictiv al nostru, ca să putem face anularea celorlalte”, a declarat Gigi Becali.

Publicat: 02 Jul. 2020, 12:03 Vedete
Pe aceeași temă