Gigi Becali este bunic! Teodora a născut o fetiță de nota 10!

Publicat: 15 Jun. 2020, 08:29 Vedete
Gigi Becali este bunic! Teodora a născut o fetiță de nota 10!

Bucurie mare în familia Becali! Teodora, fiica lui Gigi Becali, a născut o fetiţă.

Teodora a născut sâmbătă, 13 iunie, primul copil al familiei, o fetiță care a primit nota 10 din partea cadrelor medicale. La mai puțin de un an de când și-a pus pirostriile, unindu-și destinul cu Mihai Mincu, Teodora Becali a devenit mămică.

Fiica lui Becali, în vârstă de 24 de ani, a rămas însărcinată în luna de miere, iar după 9 luni familia celor doi s-a mărit cu încă un membru. Fetița a primit la naștere nota 10 din partea medicilor.

Cum a aflat Gigi Becali vestea cea mare

Într-o zi, când latifundiarul s-a dus acasă, fiica lui, Teodora, şi ginerele său îl aşteptau să-i dea marea veste.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali pentru Antena Stars.

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nuntă ca-n filme!

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.

Publicat: 15 Jun. 2020, 08:29 Vedete
Pe aceeași temă