Gigi Becali a răbufnit la TV: ”Am făcut asta ca să-mi apăr familia”

Publicat: 15 Jun. 2020, 08:17 Vedete

Gigi Becali este unul dintre cele mai respectate personalități din țara noastră, mai ales datorită sufletului bun pe care îl are și pentru faptul că a ajutat foarte multe persoane. De data aceasta, Gigi Becali a creat, totuși, revoltă.

Totuși, zilele acestea, latifundiarul din Pipera a răbufnit la televizor și a spus că ”își apără familia”. Încă de la începutul pandemiei, Gigi Becali a dat afară oameni precum Bălgrădean, Alexandru Stan, Momcilovici, Adi Popa, Gnohere. Ce a creat revoltă a fost faptul că acum i-a forțat mâna și lui Helmuth Duckadam, potrivit Adevărul.ro. Legenda s-a trezit cu salariul redus destul de mult – a rămas doar cu 2000 de lei pe lună. Bărbatul și-a anunțat demisia la Digi Sport, ieri seară.

După ce derby-ul cu CFR Cluj s-a sfârșit, latifundiarul din Pipera a avut o intervenție telefonică la TV unde a aruncat vorbe dure.

”Ce vreţi să fac eu? Au fost tăieri de bani, aşa a fost peste tot. Azi, am jucat fără atacant ca să facem economie. Vin vremuri grele. Am făcut asta ca să-mi apăr familia. Da, eu îmi apăr familia, de-aia am renunţat la Gnohere. Am tăiat şi de la Helmuth, am tăiat de la toată lumea. Ce vrei să fac? E posibil, la un moment dat, să-şi dea demisia toţi şi eu să renunţ la echipă. Am încercat să fac economie. Vrei să-mi distrug viaţa pentru fotbal?

De Duckadam era cel mai puţin nevoie la club, de-aia i s-a tăiat cel mai mult din salariu. Ce mai fac cu personalităţile, dacă intru în faliment? Nu mă refer neapărat la Helmuth.

Pe mine mă interesa omul Helmut Duckadam, nu l-am adus la FCSB ca legendă, am avut relaţia asta cu el datorită caracterului său. Eu dictez la FCSB, dar nu pot să dictez celor de aici să-l consulte pe Duckadam”, sunt declarațiile lui Gigi Becali.

Publicat: 15 Jun. 2020, 08:17 Vedete
Pe aceeași temă