Gigi Becali nu se teme de coronavirus, dar își protejează nepoata: „Am văzut-o de două ori, de la distanță”

Publicat: 10 Jul. 2020, 12:30 Vedete
Gigi Becali nu se teme de coronavirus, dar își protejează nepoata: „Am văzut-o de două ori, de la distanță”

Gigi Becali a declarat de nenumărate ori că nu se teme de noul coronavirus. Milionarul își protejează familia în această perioadă, mai ales pe nepoțica sa pe care o iubește enorm.

Chiar dacă nu se teme de infectare, afaceristul a explicat că și-a văzut nepoata doar de două ori, iar ambele dăți au fost de la distanță, pentru că își dorește să o protejeze: „Nu mi-e frică, m-ați văzut pe mine cu mască? Dar mă gândesc la nepoțica mea, am văzut-o de două ori, de la distanță doar.”

Gigi Becali este de părere că un adult infectat cu coronavirus poate trece mai ușor peste îmbolnăvire cu ajutorul unor tratamente eficiente, dar că este responsabilitatea fiecăruia să îi protejeze pe cei mici.

„Noi, oamenii mari, familia, ne putem îmbolnăvi, două-trei perfuzii, vitamina C, vitamina D și gata, dar cu copiii e mai complicat, de aia trebuie să îi protejăm”, a mai spus Gigi Becali, conform wowbiz.ro.

Cum a aflat Gigi Becali că va deveni bunic

Teodora a născut sâmbătă, 13 iunie, primul copil al familiei, o fetiță care a primit nota 10 din partea cadrelor medicale. La mai puțin de un an de când și-a pus pirostriile, unindu-și destinul cu Mihai Mincu, Teodora Becali a devenit mămică.

Fiica lui Becali, în vârstă de 24 de ani, a rămas însărcinată în luna de miere, iar după 9 luni familia celor doi s-a mărit cu încă un membru. Fetița a primit la naștere nota 10 din partea medicilor.

Într-o zi, când latifundiarul s-a dus acasă, fiica lui, Teodora, şi ginerele său îl aşteptau să-i dea marea veste.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a spus Gigi Becali pentru Antena Stars.

Publicat: 10 Jul. 2020, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă