Gigi Becali a ajuns pe perfuzii! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul lui FCSB

Publicat: 14 Oct. 2020, 13:37 Vedete

Dacă până acum Gigi Becali, patronul lui FCSB, părea că nu se teme deloc de faptul că s-ar putea infecta cu noul coronavirus, acum lucrurile stau cu totul altfel. Recent, milionarul a luat o decizie radicală, mai exact ar fi fost la o clinică privată unde a urmat un tratament cu vitamine.

Sursele ProSport susțin că patronul FCSB ar fi fost la o clinică, unde a urmat un tratament prin perfuzii. Tratamentul este unul secret, cel mai probabil fiind vorba despre vitamine pe care medicii i le-au administrat pentru a-i întări sistemul imunitar.

Gigi Becali nu credea în coronavirus!

Până să aleagă să se retragă din viața publică, omul de afaceri declara că nu crede în coronavirus. De asemenea, Gigi Becali a mai explicat faprul că nu poartă masca de protecție pentru că o aseamănă cu o ”botniță”.

„Ca să nu îmbolnăvesc pe alţii, stau departe de ei, că sunt obligat civic. Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid”, a mai spus Gigi Becali.

Familia Becali, lovită de coronavirus!

Potrivit Prosport.ro, Victor și Giovanni Becali au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Cei doi impresari s-au izolat, iar starea lor de sănătate este una bună. Victor Becali, care are 59 de ani, a refuzat să mai apară în viața publică, însă fratele său, Giovanni Becali, a continuat să fie vizibil în lumea impresariatului, iar în vară chiar a rezolvat un transfer de milioane, la propriu: pe Valentin Mihăilă, la Parma, pentru 8.5 milioane de euro!

Mai mult decât atât, în luna septembrie și mama fraților Becali ar fi fost infectată cu noul coronavirus.

Publicat: 14 Oct. 2020, 13:37 Vedete
Pe aceeași temă