Ce decizie a luat Gigi Becali, latifundiarul din Pipera: ”Erau zeci de conturi false care postau în numele meu”

Publicat: 20 Jun. 2020, 12:39 Vedete

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a luat o decizie personală referitoare la conturile false cu numele său, pe Facebook.

Milionarul a mărturisit la Antena 3 faptul că și-a făcut o pagină oficială de Facebook, pentru ca celelalte conturi false să fie închise, pentru că făceau infracțiuni în numele său. De exemplu, Gigi Becali a mărturisit la TV faptul că există și persoane care au făcut donații în numele său. Pagina de pe rețeaua de socializare a fost făcută tocmai cu scopul de a șterge anumite conturi false care postau în numele lui.

Neputând să rezolve problema ușor, a fost nevoit să apeleze la o firmă din străinătate pentru a reuși să șteargă conturile false cu identitatea lui, furată.

”Erau zeci de conturi false care postau în numele meu. Eu atunci i-am spus nepotului meu, fă ceva și anulează conturile astea. Trebuie să existe o posibilitate o cale legală. A încercat, a zis că nu se poate și trebuie să apelăm la o firmă din străinătate. Și acea firmă din străinătate a zis că trebuie să facem un cont adevărat, unul fictiv al nostru, ca să putem face anularea celorlalte”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a devenit bunic

Chiar dacă există această problemă care îl frământă pe latifundiarul din Pipera, recent el a devenit și bunic. Teodora a născut în data de 13 iunie o fetiță sănătoasă, care a primit la naștere nota 10. La mai puțin de un an de când și-a pus pirostriile, unindu-și destinul cu Mihai Mincu, Teodora își strânge în brațe pruncul.

Tânăra de 24 de ani a rămas gravidă în luna de miere, iar Gigi Becali a mărturisit și ce a simțit atunci când a văzut-o: „M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”.

Publicat: 20 Jun. 2020, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă