Ce sumă scoate din buzunar Gigi Becali pentru o sesiune de shopping: „A dat o avere pe costume…”

Publicat: 09 Jun. 2020, 13:54 Vedete
Ce sumă scoate din buzunar Gigi Becali pentru o sesiune de shopping: „A dat o avere pe costume…”

Gigi Becali nu se uită la bani atunci când merge la cumpărături. Finanţatorul echipei FCSB cheltuie o întreagă avere pentru plăcerile sale.

Gigi Becali deține o impresionantă colecție de costume, numai de firmă. Din acest motiv, oamenii de rând nu îşi pot permite să cheltuiască sumele uriaşe pentru achiziţionarea lor.

Cezar Ionașcu, nimeni altul decât consultantul în materie vestimentară masculină, a declarat că Becali își cumpără costume de la un renumit magzin din Londra, iar prețul lor ar ajunge și la 100.000 de euro.

”La Gigi Becali e vorba de o extravaganță asumată. E o diferența între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a știut să «fure». S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut și la schi. Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a declarat Cezar Ionașcu la Look Sport.

Drama care i-a marcat viaţa lui Gigi Becali

Gigi Becali a avut dintotdeauna o relație strânsă cu surorile sale. Când Doina, sora mai mare a murit, la sfârșitul anilor 90, omul de afaceri a suferit cumplit și a refuzat să vorbească despre asta vreodată. Singurul care a povestit despre această drama a fost Giovani Becali.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați, și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, își amintea Ioan Becali.

Publicat: 09 Jun. 2020, 13:54 Vedete
Pe aceeași temă