Claudiu Keşeru, testat pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 06 Aug. 2020, 12:50 Vedete
Claudiu Keşeru, testat pozitiv cu noul coronavirus

Atacantul naţionalei României Claudiu Keşeru a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, joi, clubul său, Ludogorets Razgrad.

El se simte bine şi a fost plasat în carantină. În aceeaşi situaţie este şi coechipierul lui, Jorjinho. Toţi ceilalţi jucătorii echipei şi staff-ul au fost retestaţi după apariţia acestor cazuri, iar rezultatele au fost negative.

„Jucători au fost imediat izolați la domiciliu și se simt bine în acest moment. După ce aceștia au fost testați pozitiv, s-a efectuat o retestare pentru toți angajații, iar rezultatele au fost negative. Nu există cazuri de COVID-19 la Lududogorets 2, echipă care va juca mâine în campionat.

Ludogorets ia toate măsurile posibile pentru a proteja sănătatea jucătorilor, antrenorilor, angajaților și restricțională accesul în baza clubului. Clubul continuă să funcționeze normal, echipa pregătind primul meci din noul sezon, sâmbătă, contra lui Botev”, a transmis Ludogorets.

Keșeru a fost pe teren în urmă cu patru zile

Internaționalul român a revenit într-un meci oficial duminică, la Supercupa Bulgariei, dintre Ludogorets și Lokomotiv Plovdiv, scor 0-1.  Românul nu a fost titular, însă a fost introdus în minutul 57. Pentru Ludogorets au evoluat și ceilalți români – Cosmin Moți și Dragoș Grigore, scrie digisport.ro.

Keșeru a reușit 18 goluri și cinci pase decisive în sezonul recent încheiat, la capătul căruia și-a trecut în cont un nou titlu de campion al Bulgariei. Ludogorets reia competiţia sâmbătă, când are meci în depalsare, cu Botev Vraţa, în etapa I a sezonului 2020/2021, potrivit News.ro.

 

Publicat: 06 Aug. 2020, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă