Coronavirusul loveşte, din nou, lumea fotbalului! Șase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj!

Publicat: 20 Jul. 2020, 15:53 Arhiva
Coronavirusul loveşte, din nou, lumea fotbalului! Șase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj!

Echipa de fotbal CFR Cluj a ajuns, luni, la șase cazuri de COVID-19 în cadrul clubului, după ce au fost confirmate testele pozitive ale lui Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski și Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu.

Alături de Păun, Sandomierski și Curelea, și rezultatele testelor făcute de Damjan Djokovic, Cristian Dragotă, preparator fizic în staff-ul lui Dan Petrescu, și Cristian Moldovan, antrenor cu portarii, au fost pozitive.

Șase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj

Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. În acest moment, avem alte cinci cazuri în cadrul echipei (n.r. alături de Adrian Păun), este vorba despre doi jucători și trei membrii ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolați, la fel ca restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcție de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun.

Pentru moment nu luăm în discuție amânarea partidei cu FC Botoșani. Așteptăm retestarea de joi și vedem atunci. Oricum, situația de azi nu modifică data meciului FCSB – CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute pe 28 sau 29 iulie”, a anunțat Justin Ștefan, pentru Agerpres.

Meciul FCSB – CFR Cluj, programat inițial pe 18 iulie, a fost amânat după ce un caz de COVID-19, primul la echipa din Gruia, a fost confirmat cu doar câteva ore înaintea startului partidei.

Şase jucători ai echipei Dinamo, testaţi pozitiv pentru coronavirus

Testările efectuate de lotul echipei de fotbal Dinamo la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la noul coronavirus pentru șase jucători, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, săptămâna trecută.

„Avem o notificare din partea celor de la Dinamo, conform căreia 6 jucători au fost depistaţi pozitiv. Au făcut testul obligatoriu la fiecare 14 zile şi la 6 dintre ei a ieşit pozitiv”, a declarat Ştefan.

Printre cele 6 persoane depistate pozitiv la noul coronavirus nu se regăseşte niciun membru al staff-ului tehnic.

Publicat: 20 Jul. 2020, 15:53 Arhiva
Pe aceeași temă