Cine este Roxana, de la Puterea Dragostei. Unde a lucrat înainte de emisiunea de la Kanal D

Publicat: 03 mai 2020, 09:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Cine este Roxana, de la Puterea Dragostei. Unde a lucrat înainte de emisiunea de la Kanal D

Roxana Buzoiu este una dintre concurentele cele mai vechi ale emisiunii ”Puterea Dragostei”. Aceasta a intrat prima dată în show-ul de la Kanal D în 2018. Au urmat mai multe ieșiri și reveniri în emisiune pentru frumoasa brunetă.

Cu ce se ocupă Roxana, de la Puterea Dragostei

Roxana Adina Buzoiu are 28 de ani și este din Slobozia. Tânăra a acceptat provocarea de a intra în Casa ”Puterea Dragostei” în luna noiembrie a anului 2018. Aceasta speră să își găsească marea iubire, alături de care să-și poată întemeia o familie.

Înainte de a ajunge în Turcia, pentru a participa la ”Puterea Dragostei”, Roxana era antrenor de fitness. Cu toate acestea, meseria ei este cu totul alta. A terminat Liceul Tehnologic A.I.Cuza, din orașul natal, și s-a specializat ca tehnician mecanic pentru întreținere și reparații. Roxana a recunoscut însă că nu a avut niciodată de gând să profeseze în acest domeniu, mai ales că este o meserie grea, pe care bărbații o fac mai ușor decât femeile.

Fitness-ul se află mult mai aproape de zona sa de interes, iar corpul său reprezintă dovada orelor petrecute în sală. Tânăra are o siluetă de invidiat.

”Sunt junior trainer și cochetez cu moda. Am făcut un curs de croitorie și am început încet, încet să-mi dezvolt propria mea afacere. Deocamdată, atelierul meu e în camera mea, dar încet, încet se dezvoltă treaba”, a dezvăluit Roxana.

Roxana, iubire cu năbădăi cu Turcu

Roxana nu a avut noroc în primul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei” și nu a reușit să-și găsească jumătatea. Astfel, tânăra a acceptat să participe și în sezonul al doilea. Cu toate acestea, încă dinainte de a reveni în show-ul de la Kanal D, Roxana a apărut în mai multe fotografii alături de Alex Turcu, unul dintre concurenții din sezonul al doilea.

Până la urmă, cei doi tineri și-au recunoscut relația, însă a fost una cu suișuri și coborâșuri. În timpul emisiunii, au avut loc mai multe despărțiri și împăcări între Alex și Roxana. În acest moment, cei doi sunt despărțiți și de data aceasta, decizia pare să fie una definitivă.

Deși inițial Roxana anunțase că s-a logodit cu Alex și că vor face cununia civilă, imediat după terminarea show-ului, se pare că între timp lucrurile au luat-o pe un drum greșit. În luna martie, tânăra a părăsit emisiunea pentru o perioadă, pentru a nu fi nevoită să-l vadă zilnic pe Turcu.

Nu a fost însă pentru prima dată când Roxana a recurs la acest gest. De fiecare dată, fata a fost convinsă să revină la Puterea Dragostei. Așa s-a întâmplat și acum. Chiar dacă a încercat să se împace cu fostul iubit, acesta a rămas ferm pe poziții și nu a mai cedat rugăminților ei.

Publicat: 03 mai 2020, 09:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă