Ciclista Kelly Catlin s-a sinucis. Avea doar 23 de ani. Cum a fost gasit trupul ei

Publicat: 11 Mar. 2019, 15:20 News

Vesti triste in lumea sportului american dupa ce o tanara ciclista a decis sa isi puna capat zilelor. Avea doar 23 de ani si toata cariera in fata.

Ciclista Kelly Catlin s-a sinucis. Trupul a fost gasit in locuinta sportivei din California, informeaza Velo News. Vestea mortii tinerei a fost facuta chiar de tatal ei, Mark Catlin. Acesta a confirmat ca fiica lui s-a sinucis, dar inca nu se cunosc motivele pentru care Kelly Catlin a facut-o.

Ciclista Kelly Catlin s-a sinucis la doar 23 de ani. Era medaliata cu argint in echipa SUA la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. In palmares, sportiva mai avea trei titluri mondiale cu America. Tanara si-a facut debutul in lumea sportului ca atleta, iar la 17 ani a trecut la ciclism, dupa ce a suferit cateva accidentari urate.

Ciclista Kelly Catlin s-a sinucis la doar 23 de ani

Fratele ei, Colin, este indurerat de vestea ca sora lui s-a sinucis. „Este singura persoana careia i-am povestit toata viata mea. O sa imi fie un dor teribil de ea”, a scris tanarul pe Facebook.

„Kelly a fost mai mult decat un atlet pentru noi. Va face parte mereu din familia de ciclism a Americii. Intreaga comunitate de ciclism este in doliu. Este o pierdere uriasa. Ne oferim sprijinul colegilor de echipa, antrenorilor si angajatilor”, a marturisit Rob DeMartini, presedintele si CEO al USA Cycling, conform edition.cnn.com.

Publicat: 11 Mar. 2019, 15:20 News
Pe aceeași temă