Cea mai tare nunta! Mireasa are 101 ani si ginerele era mult mai tanar decat ea! Se iubeau de 30 de ani! Imaginile sunt incredibile VIDEO

Publicat: 19 Oct. 2018, 12:55 Life

Imaginile cu ei sunt foarte emotionante si toata lumea a distribuit filmuletul cu ei dorindu-le o casnicie cat mai lunga si mai fericita.

Cea mai tare nunta! Mireasa are 101 ani si ginerele era mult mai tanar decat ea! Un cuplu din Ţara Galilor a dovedit că dragostea nu are vârstă. Ea are aproape 101 de ani, el are 74 de ani şi tocmai s-au căsătorit după o relaţie de 30 de ani.

Mireasa este fostă bucătăreasă la cantina unei şcoli, iar mirele – fost şofer de autobuz. S-au cunoscut la o petrecere şi s-au apropiat datorită pasiunii comune pentru dans.Femeia, născută în 1917 a mai fost căsătorită de două ori, dar a rămas văduvă. La nuntă, ea a fost îmbrăcată cu o rochie dantelată şi a avut un buchet de trandafiri albi.

Din cauza vârstei înaintate Norah Witkiss, a stat într-un cărucior cu rotile, dar şi-a făcut intrarea pe melodia Dancing Queen şi a declarat că este fericită să fie mireasă pentru a treia oară. 30 de rude şi prieteni au fost prezenţi la eveniment.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Oct. 2018, 12:55 Life
Pe aceeași temă