Mirela Boureanu Vaida se retrage la tara. Vedeta Antena 1 vrea sa isi creasca copiii linistita

Publicat: 19 Oct. 2018, 12:50 Vedete

Prezentatoarea tv de la Antena 1 are o familie frumoasa si fericita.

Dar recent, viata la oras nu o mai incanta. Nici pe ea, dar nici pe Alexandru, sotul ei. Asa ca a facut anuntul: Mirela Boureanu Vaida se retrage la tara! Cu toate ca a locuit ani buni in oras, frumoasa vedeta vrea ca cei mici sa experimenteze si ei copilaria pe care ea a avut-o.

Asa ca Mirela Boureanu Vaida si Alexandru si-au construit o casa la tara, in apropiere de Bucuresti. Dupa ani buni de constructie, casa este gata si vedeta se va muta in curand in ea. Vrea sa locuiasca intr-o comunitate restransa si sa isi duca copiii la scoala acolo. Mirela Vaida are doi copii, Carla ( 3 ani şi jumătate) şi Vladimir (2 ani).

Mirela Boureanu Vaida se retrage la tara

„Am de gând să mă retrag la o casă, lângă Bucureşti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Şi chiar mă gândeam să mut copiii cu totul, să ne retragem într-o comunitate mai restrânsă, mai liniştită. Să vedem cum e lumea în simplitatea ei. Un copil poate fi foarte bun dacă vrea să înveţe, poate să înveţe oriunde.

Nu vreau să-i dau la cele mai mari şcoli private, de prestigiu. Eu am făcut grădiniţa la ţară şi m-am mutat în şcoala primară. Eu cred foarte mult în dascălii noştri şi în şcoala noastră. Nu contează unde faci şcoala sau grădiniţa”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Oct. 2018, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă