Rich kids of Romania! Rebecca, fiica Anei Maria Prodan viata de lux in New York si Milano! Cheltuie enorm pe luna: “N-as putea sa muncesc pentru cineva!”

Publicat: 19 Oct. 2018, 11:45 Vedete

Are 19 ani si traieste o viata de un lux orbitor. Imaginile din galeria foto arata exact ce fel de viata are Rebecca.

Rich kids of Romania! Rebecca, fiica Anei Maria Prodan viata de lux in New York. Cu totii suntem obisnuiti sa vedem conturile de Instagram ale copiiilor bogati din Londra, New York sau Dubai care isi posteaza imagini pe yahturi, cu sampanii scumpe si masini de lux.

Si in Romania sunt oameni care isi rasfata copii peste masura. Anamaria Prodan, una dintre cele mai bogate femei din Romania isi creste fetele in conditii la care altii nici nu viseaza.

Rebecca, fiica cea mare, a studiat un an la New York design iar acum s-a mutat in Milano pentru a-si continua studiile in materie de fashion. Recent a fost cu mama ei in Italia pentru a-si alege un apartament pe care sa-l inchirieze.

In timp ce toti ceilalti studenti stau in camine si in apartamente inchiriate cu mai multe colegi, Anamaria Prodan a vrut altceva pentru fiica ei.

6.000 de euro pe luna costa doar chiria apartamentului de 130 de metri patrati din centrul Milanoului si cum asta nu ar fi nimic Rebecca primeste lunar de la mama ei sume uriase de bani.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Oct. 2018, 11:45 Vedete
Pe aceeași temă