Imposibil! Cea mai batrana mama din lume a nascut al doilea copil la 65 de ani, iar sotul ei de 80 de ani este in culmea fericirii! Nimeni nu intelege cum a fost posibil!

Publicat: 27 Dec. 2018, 13:34 Life

Cei doi mai au un copil de 10 ani acasa, dar se tem ca nu vor avea bani sa-i creasca pe amandoi nu ca nu-i vor prinde in viata peste inca 10 ani.

Cea mai batrana mama din lume a nascut al doilea copil la 65 de ani! Un adevarat miracol medical a avut loc zilele acestea in India, acolo unde o mama in varsta de 65 de ani tocmai a adus pe lume un nou bebelus.

Minunea s-a intamplat in India iar ca lucrurile sa fie cu atat mai incredibile, medicii au alfat ca mama de 65 de ani mai are un copil de 10 ani. Medicii i-au facut fotografii batranei si au incercat sa-i verifice povestea, dar din cate se pare la prima vedere este adevarat.

Acesta pare sa fie unul dintre cele mai rare cazuri din lume, ea fiind chiar cea mai batrana femeie care a nascut un copil din cate se poate verifica la prima vedere. Femeia si sotul ei de 80 de ani sunt extrem de incantati de faptul ca mai au un copil dar se tem ca nu vor avea bani sa-l creasca asa ca s-au gandit sa ceara ajutorul oamenilor pentru a strange bani de mancare.

Desi nimeni nu a crezut la inceput ca povestea ar putea fi reala, o serie de jurnalisti locali au mers si au discutat cu doctorul care a ajutat-o pe femeie sa nasca. „Este unul dintre cele mai rare cazuri de care am auzit vreodata in viata mea. De obicei menopauza apare aproximativ pe la varsta de 47 de ani la femeile din India.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Dec. 2018, 13:34 Life
Pe aceeași temă