Gluma sinistra in Iasi! I-au dat foc la masina cu o petarda! Au vrut sa faca o caterinca mica, dar totul s-a terminat prost rau de tot!

Publicat: 27 Dec. 2018, 13:02 Life
Gluma sinistra in Iasi! I-au dat foc la masina cu o petarda! Au vrut sa faca o caterinca mica, dar totul s-a terminat prost rau de tot!

O petarda l-a facut pe un sofer din Iasi sa ramana fara masina chiar inainte de Sarbatori!

Gluma sinistra in Iasi! I-au dat foc la masina cu o petarda aruncata in gluma! Un barbat a ramas fara masina dupa ce cativa adolescenti au vrut sa-l sperie si i-au aruncat o petarda sub masina.

Gluma „de sezon” s-a terminat extrem de prost atunci cand masina s-a aprins si a ars aproape in totalitate. Incidentul a avut loc in Iasi pe bulevardul „Alexandru cel Bun”, acolo unde in jurul ore 18:00 un barbat a oprit in dreptul blocului sau pentru a duce o serie de bagaje in casa.

I-au pus o petarda in masina, in Iasi

Potrivit martorilor, şoferul a adus o persoană la scară şi apoi a urcat în bloc, încărcat cu bagaje, ceea ce s-a intamplat in absenta lui insa este incredibil. Martorii spun ca au vazut pe cineva care a aruncat o petarda sub masina iar apoi a continuat sa mearga mai departe, iar la putin timp din masina a inceput sa iasa fum.

Pana sa coboare proprietarul, masina deja ardea puternic iar flacarile erau imposibil de stins. Cativa locatari din apropiere au sunat de urgenta la pompieri care au ajuns rapid si au stins masina. Intre timp autovehiculul marca Skoda a ars aproape in totalitate nemaiputand fi reparat sau folosit. Acum politia a demarat o ancheta ca sa vada de la ce si mai ales de la cine a pornit acest incident stupid.

Publicat: 27 Dec. 2018, 13:02 Life
Pe aceeași temă