Ce poartă Kim Kardashian în loc de sutien. Nu o să îţi vină să crezi la ce trucuri apelează vedeta

Publicat: 14 nov. 2019, 21:03 Autor: Hermina Hagianu News 3

Kim Kardashian este una dintre cele mai apreciate şi urmărite persoane publice din lume. Aceasta este obişnuită să vorbească cu fanii săi pe diferite teme, iar de această dată le-a arătat admiratoarelor sale, cu ajutorul unui model topless, cum reușește ea să aibă un decolteu de invidiat pe covorul roșu fără să mai apeleze la banalul sutien.

 

Cunoscută pentru look-urile sale nonconformiste, Kim Kardashian a purtat de-a lungul timpului ținute destul de îndrăznețe, care necesitau foarte multe ore de pregătire și produse pe măsură.

Kim a avut numeroase look-uri cu rochii decoltate și sânii la vedere, iar acum a explicat cum a reuşit să atragă toate privirile fără să folosească banalul sutien.

„Banda asta adezivă este extrem de delicată. Nu îți agață pielea ca altele”, a scris ea pe Instagram, explicând că banda sa adeviză nu afectează nici zona sensibilă a sfârcurilor.

Publicat: 14 nov. 2019, 21:03 Autor: Hermina Hagianu News 3
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă