Cazul Caracal, pus intr-o alta lumina de neglijenta operatorului STS. Medic Ambulanta: „Ei stiau ca vom interveni si nu ne-au anuntat”

Publicat: 23 Aug. 2019, 11:04 News 3

Cazul Caracal, pus intr-o alta lumina de neglijenta operatorului STS. Medic Ambulanta: "Ei stiau ca vom interveni si nu ne-au anuntat"

Noi detalii in cazul Caracal. Medicul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt care în seara zilei de 25 iulie 2019, când poliţiştii o căutau pe Alexandra, se afla de gardă spune că în mod voit a fost ocolită Ambulanţa, care putea interveni în curtea lui Dincă în orice moment. Cum a fost posibil.

Noi detalii in cazul Caracal

Noi detalii in cazul Caracal

Medicul Adrian Popa a asigurat permanenţa în noaptea de 25/26 iulie 2019, chiar noaptea în care anchetatorii care o căutau pe Alexandra au bâjbâit cu orele în căutarea adresei exacte de la care a sunat fata.

Medicul spune că lucrul care dă cel mai mult de bănuit, mai ales după ce poliţiştii şi procurorii s-au apărat invocând că nu se putea intra, cu mandat de percheziţie, mai devreme de ora 6,00 dimineaţa, este acela că nu s-a apelat din primul moment la Ambulanţă, care putea intra în orice moment fără să aibă nevoie de mandat.

Continuarea pe Adevărul.

Publicat: 23 Aug. 2019, 11:04 News 3
Pe aceeași temă