Serban Copot a renuntat la muzica de dragul copiilor. Acesta a marturisit daca decizia este definitiva sau nu

Publicat: 22 aug. 2019, 17:47 Autor: D. C. News 3

Artistul este un familist convins si tocmai din aceasta cauza acum isi dedica aproape tot timpul familiei.

Serban Copot a renuntat la muzica de dragul copiilor. Pentru ca nu vrea sa rateze niciun moment din viata copiiilor, a decis ca, pentru moment, sa faca o pauza in cariera muzicala.

„Foarte multă lume e surprinsă că sunt atât de implicat în viața de familie și că am renunțat la cariera de artist ca să fiu alături de ei. E doar o pauză pe care mi-am luat-o.

Serban Copot a renuntat la muzica de dragul copiilor

Serban Copot a renuntat la muzica de dragul copiilor

Poate peste cinci ani sau câți or fi, voi relua cariera muzicală, dar doar pentru noi și câțiva prieteni. Dacă va ajunge și la marea masă muzica noastră, cu atât mai bine, dar nu asta va fi ideea” a spus Serban Copot, potrivit Libertatea.

Serban s-a intors de curand in „Tabara Exploratorilor” care s-a desfasurat pe parcursul a sapte zile la Straja, in judetul Hunedoara, participand 97 de copii, inclusiv băietii sai.

„Un modul era despre cum să înveți să faci focul, un altul despre cum să-ți construiești un adăpost, altul de orientare și unul de prim ajutor. Această tabără a strâns 97 de copii care au venit în mod gratuit. De asemenea, transportul și echipamentele pentru ei au fost gratuite.

A fost extraordinar. Și am hotărât ca Tabăra exploratorului să aibă loc în fiecare an, de acum încolo. Tabăra e bazată pe un modul care nu există nicăieri în lume, inventat cu cei de la asociația noastră, Generația verde” a mai spus acesta.

„Ne place să mergem în special în Harghita, în munții Călimani. Preocuparea noastră preferată în mijlocul naturii este chiar observarea ei. Să vedem ce face furnica, ce face ciocănitoarea, să învățăm copacii, dar și specii noi de plante, precum ciuboțica cucului sau coada șoricelului. Mă ajută plantele cu denumiri haioase.

Explorarea e așadar cu simțurile și cu intelectul. De altfel, ideea de a scrie acest Manual al exploratorului a apărut după ce s-a născut Tedi. Sesizasem că nu există o astfel de carte dedicată copiilor. Șase ani am lucrat la el” a incheiat Serban Copot.

Publicat: 22 aug. 2019, 17:47 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×