Serban Copot e pe val! Taberele de copii pe care le organizeaza sunt un real succes

Publicat: 19 sept. 2019, 14:05 Autor: Simona Vedete

In aceasta vara a organizat o tabara pentru copii, iar pentru anul viitor pregateste cinci.

Serban Copot e pe val! Fostul cantaret este un veritabil militant ecologist, iar prin asociatia Generatia Verde, a dat lovitura cu taberele organizate pentru copii in mijlocul naturii. Dupa ce a organizat una vara aceasta, pentru 2020 are cerere sa faca nu mai putin de cinci.

„A fost senzațional. M-am bucurat de faptul că cei 100 de copii care au venit s-au simțit excelent. Modulul de tabară experimental pe care l-am făcut s-a dovedit a fi 100% rețeta de succes.

Serban Copot e pe val!

Serban Copot a renuntat la muzica de dragul copiilor

Vom repeta experiența anul viitor, când vom face cinci tabere, ca să vină cât mai mulți copii, să aibă parte de experiența de explorator, să învețe cum să facă un foc, cum să facă un adăpost, cum să se orienteze, să devină mult mai responsabili.

Am fost 40 de oameni care ne-am ocupat de cei 100 de copii. Au fost tot timpul monitorizați. Nu s-au plictisit, nu au avut timp să facă prostii, li s-a părut interesant tot ce au văzut, tot ce au învățat de la experții noștri exploratori.

Mai ales că nu sunt copii luați de la o școală, care se cunoșteau între ei. Au fost copii luați din Iași, Suceava, Constanța, Giurgiu, din toată țara. Acolo s-au văzut pentru prima oară, s-au legat prietenii” a spus Serban Copot pentru Libertatea.

„La anul, una dintre cele cinci tabere va fi gratuită, locurile le vom da la fel, prin concurs, celelalte patru vor fi cu plată, la insistențele părinților, pentru că au fost depuse foarte multe cereri prin care copiii să vină la noi în tabără.

Părinții au spus că vor să plătească, numai să luăm copiii, că au nevoie de activități oneste, prin care să învețe ceva. În octombrie vom urca toate datele pe www.ligaexploratorilor.ro, ca părinții să poată să-și organizeze timpul pentru vara viitoare…

În luna august, îi duc și pe mare. Ăsta este planul. Acum lucrăm la prezentare. Să devină navigatori, să învețe să conducă o navă” a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 19 sept. 2019, 14:05 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă