Șerban Copoț l-a făcut praf pe Costel. Ce a putut să spună: „A ajuns acasă din turneu, nevasta lui deja născuse și el a…”

Publicat: 21 dec. 2022, 12:51 Autor: Camelia Vedete

Șerban Copoț l-a făcut praf pe Costel. În seara de Crăciun, iUmor va aduce telespectatorilor o gală cu totul și cu totul specială!

Delia, Costel și Cheloo îl vor avea la masa juriului chiar pe Moș Crăciun, care îi va emoționa cu „propriile scrisori“ pe care le-au trimis. Însă, și cu darurile pe care le-a adus pentru ei. Cine sunt invitații care îi vor face să râdă pe jurați și pe Moș Crăciun, dar și cum îl va sensibiliza Dan Badea pe Grinch. Telespectatorii pot afla urmărind duminică, 25 decembrie, de la 22:00, Gala de Crăciun iUmor, pe Antena 1.

Șerban Copoț l-a făcut praf pe Costel

Moș Crăciun a acceptat cu mult entuziasm să facă parte din juriul show-ului de umor, alături de Delia, Costel și Cheloo. Totodată, el și-a încărcat bateriile cu veselia care a fost în platoul de filmare. Și, la final, și-a continuat călătoria în jurul Pământului pentru ca fiecare copil să își primească darurile la timp. Cu daruri au fost surprinși și cei trei jurați permanenți ai emisiunii. „Am venit să le aduc cadouri copiilor (n.r.: juraților iUmor). Lui Cheloo în mod special. (…). Normal că știu despre această emisiune de umor, toată lumea știe! Evident că mă uit la iUmor!“, a mărturisit Moș Crăciun.

Grinch și-a exprimat și el părerea despre vizita celebrului moș: „În mod evident, nu-mi place Moș Crăciun! Nu știu de ce l-ați invitat pe bătrânelul ăsta… Nu mai e nici la modă, n-are cont de TikTok, de Instagram… nu înțeleg!“, a declarat Grinch, care s-a ținut de multe șotii în timpul filmărilor emisiunii și chiar i-a atacat cu globuri roșii pe Moș Crăciun și pe Costel.

Ce a putut să spună: „A ajuns acasă din turneu…

Mai mult decât atât, Grinch a urcat pe scena iUmor și a făcut un roast savuros la adresa lui Moș Crăciun, a lui Dan Badea, însă, și pentru jurații iUmor și alte persoane din showbiz a avut glume acide. „Eu, când mi-l imaginez pe Moș Crăciun – copil, îmi apare în minte fața lui Costel. (…). Costel nu aduce cadouri.  A ajuns acasă dintr-un turneu mai lung și nevasta lui deja născuse. A văzut câți pantofiori erau în casă și a zis: «Ce avem dragă, un miriapod?»“, a zis nemulțumitul personaj care a fost jucat de Șerban Copoț.

Grinch le-a transmis telespectatorilor iUmor un mesaj interesant cu ocazia Crăciunului, iar jurații emisiunii au fost provocați să spună cum se vor pregăti pentru această zi importantă. „Noi, de Crăciun, facem cozonaci, facem sarmale, facem piftie și cartofi la cuptor“, a dezvăluit Delia în cadrul testimonialului.

Delia, Costel și Cheloo s-au bucurat de cadourile primite de la Moș Crăciun… E drept, fiecare în stilul lui. Cum au fost surprinși jurații iUmor, ce surprize li s-au mai pregătit și cine îi va vizita, telespectatorii pot descoperi în cadrul Galei de Crăciun, difuzată duminică, începând cu ora 22:00, pe Antena 1.

Drama neștiută a lui Șerban Copoț: „Mama are cancer”

Artistul a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Se pare că, mama lui are cancer și a ținut tot ascuns de copii.

Șerban Copoț a scris cu lacrimi în ochi pe platformele online. A aflat de curând că mama lui are cancer. Femeia a ținut ascunsă boala de copii până acum. Artistul a aflat vestea tristă abia acum și a ținut să le spună și urmăritorilor din mediul online să fie mai atenți cu cei din jur.

”Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer. O boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi. Însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a transmis Șerban Copoț pe Facebook.

Mai mult, artistul spune despre femeia care i-a dat viață că este foarte puternică pentru că a reușit să ducă singură această suferință. Citește continuarea AICI.

Publicat: 21 dec. 2022, 12:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă