Tatal lui Serban Copot a murit. Anuntul a fost facut de Dan Capatos in emisiunea XNS

Publicat: 13 mart. 2019, 13:38 Autor: D. C. Vedete

Concurentul acerb de la Asia Express trece prin clipe cumplite. Este in doliu si anuntul a fost facut de Dan Capatos, coleg de trust cu Serban Copot.

Tatal lui Serban Copot a murit. Anuntul a fost facut de Dan Capatos in emisiunea XNS. Prezentatorul iUmor este devastat. Acesta a marturisit cum tatal sau a mai fost la un pas de moarte, si in trecut. Dar barbatul nu a fost singur, ci cu fratele lui Serban Copot.

Recent, Serban Copot a marturisit pentru Unica.ro cum rudele lui au fost la un pas de moarte. Tatal si fratele se aflau pe Oceanul Indian, cu vaporul. Atunci tragedia a fost la un pas sa se produca.

Tatal lui Serban Copot a murit

  • “Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a mărturisit Şerban Copoţ într-un interviu, potrivit unica.ro.

George Vintila si Serban Copot, pereche la Asia Express

Dupa ce Cosmin Selesi s-a accidentat, Serban Copot a fost la un pas sa iasa din Asia Express. Producatorii au venit pe loc cu o solutie: au apelat la George Vintila, fost concurent si castigator la Ferma Vedetelor, actuala Ferma.

  • „Este tot ceea ce pot să admir eu la un om în ceea ce privește viața în sine și felul de a o trăi. Este un om care joacă după reguli. Sunt foarte bucuros și sunt convins că vom face o echipă bună!”, a spus Șerban.
Publicat: 13 mart. 2019, 13:38 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×