Drama neștiută a lui Șerban Copoț: „Mama are cancer”

Publicat: 16 oct. 2022, 13:57 Autor: Camelia Vedete

Drama neștiută a lui Șerban Copoț. Artistul a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Se pare că, mama lui are cancer și a ținut tot ascuns de copii.

Șerban Copoț a scris cu lacrimi în ochi pe platformele online. A aflat de curând că mama lui are cancer. Femeia a ținut ascunsă boala de copii până acum. Artistul a aflat vestea tristă abia acum și a ținut să le spună și urmăritorilor din mediul online să fie mai atenți cu cei din jur.

Drama neștiută a lui Șerban Copoț

”Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer. O boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi. Însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat”, a transmis Șerban Copoț pe Facebook.

Mai mult, artistul spune despre femeia care i-a dat viață că este foarte puternică pentru că a reușit să ducă singură această suferință.

Mama lui este puternică

”Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru. Nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România. Nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit „să o cert” pentru că nu mai avea sens.

Ca să intelegeți, locuieste cu familia in aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum. Când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți.

Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, a adăugat prezentatorul TV.

Mama lui Șerban Copoț a fost operată

În ceea ce privește stadiul bolii mamei lui Șerban Copoț, acesta a anunțat că mama lui a trecut deja printr-o operație, în urma căreia este bine, iar acum urmează un tratament.

”Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!”, a spus Șerban Copoț.

Publicat: 16 oct. 2022, 13:57 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă