E cutremur in FERMA! Catalin Zmarandescu distruge toti concurentii! „Pe Morosanu il terorizez! Pastrama are doar 33 in brat! Brigitte e cu gura mare” VIDEO

Publicat: 10 Apr. 2019, 10:41 News 3

Se zguduie pamantul sub FERMA si toata linistea dintre concurenti se va da peste cap.

E cutremur in FERMA! Catalin Zmarandescu distruge toti concurentii

„Este o incercare pentru mine. Este primul reality show la care particip. Nu prea m-am uitat la episoade ca sa vad ce se intampla, in schimb il am pe cumnatul meu care este mare fan al emisiunii si mi-a facut un rezumat cu tot ce se intampla acolo. Deja stiu cu cine am de lupta acolo, stiu cine e cu gura mare, stiu cine e cuminte, stiu cine face strategiile. Deja mi-am facut in cap o strategie a mea cu care sa-i dau peste cap pe toti” si-a inceput Catalin Zmarandescu povestea.

„Cu gura mare din ce am inteles eu era Claudia, dar a iesit, dar a ramas Brigitte cu gura mare. Pastrama care se invarte de colo-colo ca un copil de mingii. Morosanu care este masculul alfa, de care nu se atinge nimeni, pana merg eu acolo. Am inteles ca sunt si ceva sportivi, un pustiu Marius care a fost finalist la Ninja Warrior si o pustoaica din MMA, Diana Belbita.

Am auzit foarte putin despre ea, dar ma rog. Lucrurile sunt destul de linistite in FERMA si ma gandesc sa le stric putin” au fost cateva dintre caracterizarile pe care le-a facut unora dintre concurenti.

Zmarandescu este convins ca va lua marele premiu si nu se teme nici de Morosanu, nici de Pastrama: „Cat e premiul? 50.000 de mii! Sa vezi ce vacanta trag cu nevasta-mea, nici nu vrei sa stii. Nu-mi bat capul cu Morosanu! O sa-l terorizez. O am pe Brigitte, pe Morosanu si pe Pastrama. Am o strategie, am vazut ca microfoanele sunt sensibile si ce vorbesti la ureche se aude, asa ca eu o sa scriu bilete si o sa le dau oamenilor sa le citeasca in unghiurile moarte unde nu bat camerele.

Ma duc sa-i nenorocesc de creieri. Pustiul asta cu 52 in brat probabil acum are 33 in brat, e decat vorba de el. Pe Pastrama il stiu ca juca la copiii de mingii cand eu rupeam cluburile in doua. Nu cred in dragostea lor, adica Brigitte de la Nastase a cazut la Pastrama? Ca sa inteleg? Cam asta ar fi diferenta, nu?”

« Pagina anterioară

Publicat: 10 Apr. 2019, 10:41 News 3
Pe aceeași temă