Cat de frumoasa era Printesa Anne in tinerete! Singura fiica a Reginei Elisabeta cucerea pe oricine doar cu o privire. Imagini rare

Publicat: 30 aug. 2018, 14:47 Autor: madalina m. Vedete

Printesa Anne are in momentul de fata varsta de 68 de ani.

Insa, in anii tineretii, singura fiica a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii reusea sa cucereasca pe oricine prin frumusetea sa. Printesa Anne a venit pe lume chiar in luna august, pe data de 15 august 1950, spre fericirea suveranei.

Aceasta s-a nascut cu numele de Anne Elizabeth Alice Louise Windsor si a avut o viata nu tocmai demna in totalitate de un regal. Asta deoarece au existat anumite momente de scandal in care a fost implicata, mai ales dupa ce a aflat ca este inselata de sot.

Printesa Anne a participat la Olimpiada, in tinerete!

Printesa Anne a fost mai intai casatorita cu locotenentul Mark Phillips. Impreuna cu acesta are doi copii, pe Zara si Peter. Cei doi au divortat dupa ce aceasta a aflat ca sotul ei a inselat-o. Totusi, deceptia in dragoste nu a impiedicat-o sa isi refaca viata.

Printesa Anne

Ajunsa acum la o varsta inaintata de 68 de ani, singura fiica a Reginei Elisabeta isi petrece timpul in compania celorlalti membri ai Familiei Regale. In tinerete, insa, ea a uimit o lume intreaga si nu doar prin frumusetea sa.

La varsta de 21 de ani, sora lui Charles a participat la Jocurile Olimpice ca sportiv si a castigat titlul individual la Campionatul European de Echitatie. Este singurul membru al familiei regale din Anglia care a facut asa ceva, vreodata.

Printesa Anne

De asemenea, in anul 1992, ea a stabilit un nou „record”, dupa ce s-a casatorit cu comandantul Timothy James Hamilot. A devenit astfel prima femeie din familia regala care se recasatoreste dupa un divort cu scandal.

Singurul regal care s-a mai recasatorit vreodata dupa ce a divortat a fost Regele Henry al VIII-lea. Printesa Anne este o figura foarte cunoscuta mai ales cand vine vorba de evenimentele oficiale pe care le onoreaza.

In prezent isi ia indatoririle foarte in serios, desi in anii tineretii era ceva mai nonconformista. Totodata, nu sunt foarte multi care stiu cum arata sora Printului Charles pe vremea cand era doar o adolescenta.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 30 aug. 2018, 14:47 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă